Podcastinfo: Torsdagarna är det nya nördiga

20121116-090358.jpgHej fellow nördar!

Då var den första showen i det nya formatet ute. Det känns jättebra och jag tror det märks att vi inte hade fått prata av oss om nördiga saker på fyra månader. Chansen/risken att framtida avsnitt hamnar i fyra-timmars-facket är dock inte så stor, runt två timmar är fortfarande vårt mål.
Nördigt är i en fas av utveckling. Vi måste känna på vår nya form och växa in i den. Det kommer att ta ett litet tag, men jag och gänget känner verkligen att vi är på rätt spår. Vi är rungande överens i visionen om vad vi vill göra!

En annan sak vi håller på att lära oss är inspelningsrutinerna ihop med Swartling Produktion. Och vi har redan efter ett avsnitt kommit fram till att det är en utmaning att spela in showerna på onsdagskvällarna OCH släppa dem direkt efter. Vi har allihopa (någorlunda) vanliga jobb att sköta också, så möjligheten att slippa stressa under de sista minuterna av showen (bara för att kunna få ut den innan midnatt) och att sen bara packa ihop och gå hem är något som vi fördrar. Detta kommer öka kvalitén på programmet i långa loppet.

Därför släpps podcasten från och med nästa vecka på TORSDAGSFÖRMIDDAGAR.

Kom gärna med tankar och tips kring detta i kommentarsfältet!

Må gott och ha en trevlig helg!

//Hedlund

2 thoughts on “Podcastinfo: Torsdagarna är det nya nördiga”

  1. Bra val enligt mig. Spela in den på onsdagar, och lägg upp den i lugn och ro på torsdagsmornar utan att stressa kommer att bli bra i längden.

  2. Detta är något jag tyckte på förra avsnittet. Spela in på onsdagar och släpp på torsdagen.
    Det blir bara en jäkla massa tjat om varför avsnittet inte är släppt i tid.

Comments are closed.