EP86 – Den med Orvar Säfström, Star Wars Episode VII-trailern, italienska c-filmer, hårdrocksminnen, Suicide Squad-castingen, Nightcrawler, LittleBigPlanet 3 och julnörderier

nordigt_86
Den här veckan har [NÖRD:IGT] eminent besök av filmkritikern, programledaren, journalisten och nördkonsertentreprenören Orvar Säfström!

Panelen, bestående av Vanne, Peter, Niklas och Tove, benar i Orvars mångsysslande karriär – vi pratar bland annat om hårdrocksminnen, ZTV-tiden, Commodore 64 och italienska kopior av amerikanska storfilmer. Orvar berättar också om sitt nuvarande engagemang i nördiga konserter, hur det började och hur det har utvecklats. Och givetvis blir det väldigt mycket filmsnack.

Tack till alla lyssnare som bidrog med roliga, intressanta och kluriga frågor!

I filmdelen pratar vi tillsammans med Orvar om Star Wars: Episode VII: The Force Awakens-trailern och om våra förväntningar på det slutgiltiga resultatet. Vi diskuterar också rollistan till DC:s kommande Suicide Squad-film, och Niklas och Tove har också sett Jake Gyllenhaal-thrillern Nightcrawler som de ger sina intryck av. I speldelen blir den en recension av LittleBigPlanet 3, som Tove har lirat.

Slutligen tar vi upp ett lyssnarmejl om nördiga jultraditioner och går laget runt med jultips.

Tack & förlåt!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes