EP146 – Den med Fenjima, Warcraft-filmen, Preacher och Westerosrapport S06E06

Foto 2016-06-01 23 15 09

Först och främst vill vi passa på att varna för en smärre Game of Thrones-SPOILER för dig som inte är up to date med förra veckans händelser i S06EP05, som sker redan i början av detta avsnitt, runt c a 07min50s in i podden! Men hey, du känner väl oss vid detta laget, vi slentrianspolar ju fritt rätt ofta 🙂

Med det avklarat kan vi stolt meddela att veckans avsnitt med Peter, Malin, Niklas, Jonas & Victor även gästas av Paula “Fenjima” Manrique som bland annat skriver för Feber.se och pratar spel, teknik och annat nördigt för TV4:s räkning i Nyhetsmorgon.

Efter att fått lära känna henne och hennes nördighet närmare går vi vidare till filmen Warcraft: The Beginning och nystar i hur Blizzards episka dataspelsvärld översätter sig till stora vita duken i Duncan Jones regi.

Därefter djupdyker vi i TV-adaptionen av comic-mästerverket Preacher av Garth Ennis och Steve Dillon som alltså nu haft pilot-premiär med bland annat Seth Rogen och Evan Goldberg bakom spakarna. Fenjima har dessutom extra bra koll då hon träffat dessa herrar och även många av skådisarna i serien, så hon bjuder på både medtagna ljudklipp och intryck från sina intervjuer!

Avslutningsvis i vanlig ordning blir det polsk riksdagsdebatt om senaste Game Of Thrones-avsnittet “Blood Of My Blood” i en obligatorisk Westerosrapport.

Tack och förlåt!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes