EP175 – Den om The Hunter: Call of the Wild, The Great Wall och T2 Trainspotting

Nästan ett mini-avsnitt, detta, tack vare en slimmad panel som inte har så många ämnen att ta sig an. Men oroa dig inte, en och en halv timme blir det ändå.

Men först, glöm inte att vi är nominerade till Årets Spelmedia på M3. Tack för nomineringen, förlåt än en gång, och glöm inte att gå in och rösta! Omröstningen pågår till den 24:e februari, så om du läser detta efter det kan du ignorera det här stycket. Men tack ändå för att du (givetvis) röstade på oss!

Veckans nördtrio utgörs av Niklas, Jonas och Mats, som först tar en titt i mailkorgen där vi hittar ett mail vi faktisk är kapabla att svara sammanhängande på!

Den andra delen av avsnittet handlar om spel. Eller rättare sagt ett spel: The Hunter: Call of the Wild. Spelet är en moderniserad uppföljare till det framgångsrika “gratis”-spelet The Hunter, som Expansive Worlds har hållit igång sedan 2009. Uppföljaren är enormt mycket vackrare och har en radikalt annorlunda betalningsmodell – inga mikrotransaktioner! Mats berättar exakt varför han älskar det, och varför han inte älskar ALLA delar av det. Utan spoilers!

I filmdelen tar Jonas med oss på en resa från högt till lågt. Först snackar vi en stund om den nya vit-dude-räddar-dumma-infödingar-filmen The Great Wall, som han lyckats se i både IMAX och 3D. Ja, det blir lite gnäll om hur onödigt det är. Därefter kastar vi oss in i T2 Trainspotting, uppföljaren som Danny Boyle i 20 år har hävdat att han absolut inte vill göra, men nu äntligen har gjort. Du kanske kan gissa vilken av filmerna som representerar “högt” och vilken som är “lågt”. Annars får du helt enkelt lyssna på avsnittet, så vet du snart svaret.

Tack och förlåt!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP175 – Den om The Hunter: Call of the Wild, The Great Wall och T2 Trainspotting”

  1. Vad har hänt, har Matt Damon byttt namn för de senaste 100 avsnitten har han hetat Matt Daaaamoooon. Hade Tove varit där hade hon rättat er. 🙂

Comments are closed.