EP180 – Den om (ännu mer) ME: Andromeda, Ghost Recon Wildlands, Legion och The People vs O.J. Simpson

Ännu en trio utgör panelen denna vecka, Berglöf, Berglöf Jr (kollektivt numera refererade till som BergBerg) samt Mats.  

Vi börjar med lite lyssnarmail, där en djupdykning i postsäcken resulterar i en diskussion om vad man egentligen skulle göra om man blev adlig och fick en säck pengar. Inte mycket i nördväg inledningsvis, men så småningom blir det Star Trek-rum och annat. Lyssnaren Pontus, som skickat mailet, delar även med sig av sina barns reaktioner på den stora överraskningen i Star Wars episod 5, som vi bara måste låta er ta del av. Så imponerande var den revealen!

Vi kan inte låta bli att fortsätta snacka lite Mass Effect: Andromeda, och mer lär det bli. Denna vecka fokuserar vi mest på vad som fått oss att känna stor frustration i detta annars ytterst lovande spel. Och givetvis har Mats spenderat många långa timmar med det ultimata samla-pluppar-spelet, Ghost Recon: Wildlands.

Vi hinner snacka lite om trailern till kommande Justice League också – ska DC äntligen få till det? Och varför släpper de sina trailers (trailrar?) i fel ordning? Vi försöker reda ut begreppen, och lyckas eventuellt. Bedöm själv.

Till sist blir det TV-snack, då Niklas har samplat början av både The People vs O.J. Simpson och Legion. Han delar med sig av sina intryck från båda, ackompanjerat av urspårade resonemang om hur man egentligen utser Englands snyggaste skådis.

Tack & Förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes