EP191 – Den som spelades in på Comic Con Stockholm 2017

För sjätte året i rad satte vi oss i lördags med [NÖRD:IGT]-panelen – faktiskt med samtliga närvarande, kors i taket – på Kistamässan i hederliga SAL E4, eller Scen 2 som det numera kallas, för att spela in vår lilla podcast inför en glad och underbar publik! Dagen till ära passade vi även på att gratulera födelsedagsbarnet Jonas Berglöf – och för dig som vill se den visuella introfilmen som kördes i början (ursäkta vår superkassa “Ja må han leva”-sång…) så finns den nedan.

I vanlig ordning varvades intryck från årets mässa med allmänt nonsens i form av allt från hypotetiska frågeställningar om vad Mats värderar högst av en “real life” X-Wing och KSP/Farming Sim, vad Vanne tycker är bäst/sämst med Gilmore Girls, Toves reaktion på den nya, kvinnliga doktorn och avslutningsvis också den sedvanliga frågestunden med publiken.

Tack alla som kom och tittade på oss – och förlåt! Tack också till våra tekniker Thomas och Fredric som förevigade allt på inspelning så även alla nördar som inte var på plats kan få lyssna på detta avsnitt – och tack till oss själva: Tove, Victor, Malin, Niklas, Mats, Jonas, Vanne och Peter!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes