EP115 – Den om massor med TV

IMG_3928

Denna vecka lyckas vi äntligen komma till skott med vårt mastodont-TV-serie-avsnitt, som vi pratat om, och ni förhoppningsvis längtat efter, sedan före sommaren!

Panelen denna kväll består av Peter, Vanne,  Jonas, NiklasMats och Tove. Hela gänget alltså, för en gångs skull. Vi dyker direkt in i TV-träsket och granskar noggrannt nyheten att Corey Taylor (från bland annat Slipknot) ska vara med i Doctor Who säsong 9 som… ett skrik? Peter har scoopet, Tove och Mats reagerar.

Därefter kastar vi oss in i en lång, vindlande diskussion om tredje säsongen av Orange is the New Black som alla givetvis har sett och älskar i olika grad. Vilken karaktär fick egentligen den bästa backstoryn i år?

Jonas och Niklas går på djupet i True Detectives andra säsong – förvirringen är total bland fansen när serien byter skådisar, miljö och rent av koncept, men vår panel har järnkoll. Därefter en snabbtitt på varför det är så kul med knarkaffärer i Narcos, som Jonas har kollat närmare på.

Orphan Black får en ingående beskrivning och högsta beröm från Tove, Mats och Vanne, medan Peter nattar baby och Jonas och Niklas försöker hänga med i svängarna så gott det går. Och givetvis älskar alla (utom Jonas) Downton Abbey och ser fram emot att se hur den sista säsongen kommer att avslutas. Sprängs godset av Per Ragnar eller säljs det till David Beckham?

Slutligen kommer vi in på Hannibals tredje säsong. Den konstigaste, vackraste och bästa av dem alla, och både Mats och Tove är smått upprörda över att så få sett den att det med största sannoliket inte blir någon fjärde. Och Peter får äntligen diskutera sitt älskade Agents of SHIELD. Blev det verkligen så mycket bättre när Inhumans introducerades, och vad händer härnäst med våra kära agenter?

Räkna med en och annan urspårning också, i detta matiga avsnitt!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

2 thoughts on “EP115 – Den om massor med TV”

Comments are closed.