Om [NÖRD:IGT]

[NÖRD:IGT] är en podcast om film, spel, comics och TV-serier. Podden spelas in varje vecka –  oftast onsdagar, och släpps samma dag.

Vi snackar högt och lågt om våra nördiga hjärteämnen – om de blockbuster- och indiespel vi lirat den senaste tiden, om huruvida nästkommande superhjältefilm kommer bli pannkaka eller inte, eller vad det egentligen var som hände i Westeros häromsistens.

nordigt-team-small

[NÖRD:IGT] har numera åtta fasta (roterande) panelmedlemmar:

Jonas Berglöf är radiopratare som är särskilt förtjust i Star Trek och spelar helst strategispel signerade Firaxis eller det mesta från Blizzard.

Malin Castegren är Product Marketing Manager på Avalanche Studios och älskar comics, i synnerhet X-Men och är självutnämnd GIF-biblotekarie.

Mats Nylund är en riktigt spelskribentsräv, som frilansat för FZ och PC Gamer, och spelar nästan ohälsosamt mycket simulatorer på sin fritid. Dessutom dirigerar han tunnelbanetåg på riktigt.

Niklas Berglöf arbetar som programmerare, är en allätande cineast som utan problem plöjer alla Oscar-nomineringar under en helg, eller lirar kluriga brädspel.

Peter Kjellin är till vardags projektledare på Cancerfonden. I podden är han vår superhjälte-expert med ett särskilt gott öga till Marvel och Star Wars.

Tove Bengtsson jobbar som kommunikationsansvarig på MAG Interactive och slår gärna ett extra slag för indiespel och koreanska eller brittiska dramaserier.

Vanne Dupo jobbar som barnmorska, är en entusiastisk pysselnörd, repeatar Harry Potter-ljudböckerna och binge:ar även gärna den senaste animen, K-dramer eller Downton Abbey (igen, och igen).

Victor Boman är podcastens yngste medlem och världens snällaste nörd som föredrar sandlådespel på PC med sidequestande som gärna får pågå i evigheter.

 

[NÖRD:IGT] startades i november 2012.