EP133 – Den om The Flash, Oscarsgalan 2016 och inte mycket mer!

Foto 2016-03-02 20 48 27

Veckans podcastpanel består av BerglöfX2, Vikarie-Victor och Vanne Dupo som håller det kort och tight denna gång med endast två stycken ämnen i fokus.

Till att börja med tar de itu med årets upplaga av Oscarsgalan, den 88:e i ordningen som gick av stapeln i helgen och diskuterar allt från statyettregnet över Mad Max: Fury Road, Sverige-succén i form av Alicia Vikanders vinst, att Leo DiCaprio ÄNTLIGEN fick sin statyett och prisutdelarinsatserna av allt från Minions till Ali G.

Dessutom pratar Vanne & Victor sig varma över DC-TV-serien The Flash med den snabbspringande speedstern Barry Allen. Peter låter även hälsa hemifrån att han trots sitt “DC-hat” också gillar denna serie. I synnerhet Cisco och alla hans nördiga t-shirts!

Det var allt som det bjöds på denna vecka! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes