Inför EP181 – ställ frågor till Sara B Elfgren och Karl Johnsson!

I veckans avsnitt av [NÖRD:IGT] har vi än en gång celebert besök av två av våra nördiga vänner.

Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson hälsar på, denna gång samtidigt, för att prata lite om sitt gemensamma mastodontprojekt: två feta seriealbum som tillsammans utgör gudasagan Vei. Vi har såklart läst första boken, och är extremt nyfikna på vad som väntar härnäst. Är du också det? Ställ alla frågor du har till Sara och/eller Karl (eller oss) genom att maila till lyssnarmail@nordigt.nu. Du kan även kommentera det här inlägget eller höra av dig på Facebook. Oavsett vilket, så gör det nu, eftersom vi spelar in vid 18-ish i kväll.

1 thought on “Inför EP181 – ställ frågor till Sara B Elfgren och Karl Johnsson!”

  1. Kommer det någon till radiopjäs efter de dödas röster?

    också bara en till liten rekommendation är en youtubekanal av Jackson Crawford, bara söka på hans namn. En jänkare från Colorado som är professor i skandinaviskt språk. Han pratar i längd om nordisk mytologi och asatro som är jävligt roligt, just på tal om Vei

    Ha det nördigt
    /Henrik

Comments are closed.