– Westerosrapport S07E02: Stormborn

Är du precis som vi golvad av utvecklingen i senaste avsnittet av Game of Thrones?

Bröderna Berglöf och Kjellin analyserar allt som hänt i andra avsnittet Stormborn i en ny Westerosrapport som berör allt från varma återseenden (och pajer), kalla och (v)arga återseenden och det dramatiska slutet! Lyssna bara om du hunnit se, det är som alltid total spoilerfest!

Tack och Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

2 thoughts on “– Westerosrapport S07E02: Stormborn”

  1. Melisandre drog ju förra säsongen för att Davos fick reda på att hon hade bränt ihjäl Stannis’ dotter och sa till Jon om det. Jon därefter bad Melisandre att dra söder ut annars hade han avrättat henne.

Comments are closed.