– Westerosrapport S07E04: The Spoils of War

Fyra avsnitt in av Game of Thrones säsong 7 – kanske den tyngsta episoden hittills?! 

Powerduon Tove och Niklas gräver ned sig i avsnitt fyra, “The Spoils of War”, med allt vad oklar (?) backstory, bad ass plot twists, många återföreningar och finurliga återkopplingar till tidigare säsonger heter.  Obs! Vårt snack innehåller flertalet bokspoilers. 

Tack och Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

2 thoughts on “– Westerosrapport S07E04: The Spoils of War”

  1. Tja! Härligt avsnitt den här veckan också! Keep it up 🙂

    När ni spekulerade om vem som räddar Daenarys i slutet av striden så slog det mig att det skulle kunna vara den botade herr Mormont som räddar henne och på så sätt visar sin lojalitet till Daenarys. Igen.

  2. Bäst med detta avsnitt av GoT var att vi slapp se den teleporterande flottan!
    Iron Islands är ju som dom själv säger i serien rätt dåliga på innehåll, borde inte finnas några enorma skogar där dom kan ta nog med trä ifrån för att bygga 1000 skepp (eller hur stor den där flottan nu ska vara).

Comments are closed.