EP198 – Den om Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds, Night in the Woods, Heat Signature, X-men: Generation X, Runaways 2017 och The Dark Tower

Den trevliga trion Mats, Malin och Niklas är tillbaka och försöker på lyssnarbegäran undvika att prata så himla mycket svengelska i avsnittet. De failar, men det är ingen spoiler! På kämpigt modersmål talas det om indie(ish) spelen Night in the Woods, Heat Signature, Manual Samuel och Hue, och den inte-så-indie expansionen The Frozen Wilds till Horizon Zero Dawn.

Efter första timmessträcket pratar Malin Marvel mer eller mindre oavbrutet under en ytterligare timme, då nyagamla Generation X har fått en reboot och Runaways en uppföljare. Utöver det pratar vi också om den queerromantiska magiserien Moonstruck från Lumberjanes-skaparen Grace Ellis och om monster-caféer i Brave Chef Brianna.

När det är dagt för film får Niklas avgöra om det finns något ljus i filmatiseringen av Stephen Kings The Dark Tower, och om vi kan förvänta oss ett King Extended Universe.

Vi hörs igen nästa vecka. Tack och förlåt!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes