EP208 – Den med Bryson och Max från House Of Heroes om Serietidningens Dag mm.

I veckans episod gästas vi av Bryson och Max från House Of Heroes som berättar om sin verksamhet, serier i allmänhet och Serietidningens Dag som går av stapeln i slutet av veckan!

Panelen bestående av Peter, Niklas och Mats förhör Bryson och Max om allt gällande serietidningssamlande, att köpa och sälja samlarobjekt, vad som gör en given tidning värdefull och vad som kan påverka värdet, såsom stundande framträdanden på bioduken och annat.

De passar även på att berätta om Serietidningens Dag som går av stapeln nu på fredag den 2 mars – läs mer HÄR!

Avslutningsvis hinner även Bryson tipsa om ett gäng fristående serieberättelser – och om du inte hänger med helt i listan i podden så hittar du den även textmässigt här:

Persepolis
Maus
Daytripper
Batman Long Halloween
Dark Knight Returns
Watchmen
Ghost World
From Hell
Spider-Man Blue
Crisis on Infinite Earths
Marvel Super-Hero Secret Wars
Superman the Red Son
Everything from Kim.W Andersson
The Prince and the Dressmaker
Eternal – Ryan Lindsay (out of print)
Nimona – Noelle Stevenson
The Witch Boy – Molly Ostertag

Tack och förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

2 thoughts on “EP208 – Den med Bryson och Max från House Of Heroes om Serietidningens Dag mm.”

  1. Hej Nördigt!

    Superbt avsnitt, ska definitivt checka in alla fristående berättelser från avsnittet.
    Speciellt Pride of Baghdad, den köper jag direkt!

    Vill lämna in en förfrågan om ett (ack så försenat) specialavsnitt om Doctor Who! Särskilt eftersom vi står inför en sån spännande tid med Jodie Whittaker. Plus att när ni senast pratade i en större grad var när Peter Capaldi fortfarande stod inför en slags hateclash. Men sen dess tycker jag han har visat sig vara sviiiinbra, när han väl fick material att arbeta med – oj vad han levererade! Plus att hans kemi med, (särskilt) Pearl Mackie – Bill, och Matt Lucas – Nardole, var något av det bättre i hela New Who. Samtidigt har jag efter ert eviga prat till slut kommit ikapp efter en lång resa sen 2014. Det tog bara 4 år att komma ikapp! Vill tacka er oerhört för Toves fantastiska Dr. Who guide (http://nordigt.nu/2013/12/14/bengtsson-kronologisk-spoilerfri-doctor-who-lista/) som har hjälpt mig något oerhört att följa entusiastiskt. Vill inte tjata allt för mycket, men den här serien är någonting alldeles extra jämfört med andra serier. Tacktacktack!

    Hejrååå!

  2. Tack för att ni lade ut listan i bloggen oxå! Så mycket lättare att kolla vad en ska köpa nu. /Anna, som ställde frågan på facebook

Comments are closed.