Inför EP210: The Return of Anders Jansson!

På allmän begäran – och hans egen – och våran: Äntligen kommer han tillbaka och gästar oss!

Komikern, programledaren och übernörden Anders Jansson besökte oss för första gången i EP19 och stor nördkärlek uppstod. Sedan dess har han hälsat på under livesändningar, vårt 100:e avsnitt och vi har till och med vänt på steken och besökt honom på hans hemmaplan på Lund Comedy Festival 2016!

Nu är det alltså dags igen, Anders besöker oss under veckans poddinspelning för att berätta om vad han haft för sig sedan sist och vad han har på gång. Dessutom måste vi ju fråga ut honom om massor av nördigheter – vad tyckte han om The Last Jedi? Vad har han nördat in sig på för TV-serier, spel och annat? Vad ser han fram emot? Är han pepp på Han Solo-filmen och Avengers: Infinity War?

Självklart vill vi även veta vad DU vill fråga Anders. Ställ frågor här i bloggen, eller via våra sociala medier på Twitter, Facebook, Instagram etc. Fire Away!

 

3 thoughts on “Inför EP210: The Return of Anders Jansson!”

  1. Hej nördar!

    Egentligen inte så mycket av en fråga, men vore intressant om Anders kunde göra sin egna NOTY-lista för 2017. Dvs top 3 inom film, tv-serie och spel. Och den stora frågan, kommer han ha med 2017-års bästa tv-serie på sin lista? Pratar så klart då om Dark på netflix.

    Tack för världens bästa podd! Keep up the good work.

  2. Erkänn att efter ungarna lagt sig och du tagit en pilsner så åker armsynten fram 😉 Nej, det jag verkligen vill att frågar Anders är om han skulle vilja göra en riktigt elak roll någon gång, så som Hasse Alfredson gjorde i “Den enfaldige mördaren”.

    COYS!

  3. Hej! Jag heter Linda och har lyssnat på er pod sen EP 80 nånting. Jag älskar när Anders är med för han är överstyv! Jag har två 11-åriga döttrar som jag tycker ska bli som mamma därför tänkte jag nörda ner dem lite. De älskar sitta framför sitt ps4 och spela; mestadels Minecraft i nuläget. Jag tänkte höra med Anders om han har tips på hjälp eller saker man kan göra med barnen, mina tankar faller på brädspel/ rollspel mm där kanske inte en skärm har största fokus. Älskar vad ni gör även om jag inte alltid håller med då jag är mer DC än Marvel men ser gärna allt av båda.

Comments are closed.