EP230 – Den med Mats Strandberg och Slutet, katastroffilmer, Wheel of Time-tv-serien och Doctor Who säsong 11

Vi får celebert besök av Mats Strandberg, som är aktuell med sin nya dystopiroman Slutet. Räkna med vältrande i katastroffilm, dåliga 90-taltsserier och skräck.

Veckans avsnitt ägnar sig Niklas, Jonas och Tove åt att prata med Mats Strandberg (som gästade oss i episod 161 och 183) om hans nysläppta dystopiska roman Slutet, där en komet kommer att träffa jorden om en månad. Vi pratar om Mats förkärlek för katastroffilmer, om 90-talsserier som inte åldrats med värdighet, svenska såpoperor, splatterskräckfilm, ljudböcksinläsning och mycket mer.

Vi hinner förstås också säga ett par ord om första avsnittet av Doctor Who säsong 11.

Här kan du följa Mats på Facebook

Efter att Mats har tackat för sig, får vi ett nöjessvep från Jonas, som bland annat berättar om vad som händer med Telltales The Walking Dead: The Final Season, Wheel of Time-tv-serien och Aquaman-trailern.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS