EP264 – Den med Dark S2, Booksmart, Years and Years, The Hustle och Godzilla 2: King of the Monsters

Säsongens sista ordinarie avsnitt avhandlar Russel T Davis, pajig monsterfilm, årets (?) tv, Stockholmsslang och mycket annat!

Jonas, Tove och Niklas håller fortet i sista avsnittet av [NÖRD:IGT] innan sommarlovet, och vi börjar som vanligt bland veckans nyheter: ny Playstation-mjukvara (tror vi) som ska ta bort laddningstider, Vertigos nedläggning och Taika Waititis animerade Flash Gordon-film.

Vi kollar även i postsäcken, och kommer bland annat in på fps-spel, Game of Thrones-spinoffen och rollspel för barn baserat på nordisk mytologi.

Film blir det också, högt också lågt och lite mitt i mellan: Tove har sett Anne Hathaway & Rebel Wilson-komedin The Hustle, Niklas har sett superroliga high school-rullen Booksmart samt den desto pajigare Godzilla 2: King of the Monsters.

Slutligen så har vi också två riktigt bra TV-serier: Tove har kollat in den nya Russel T Davis-tv-serien Years and Years på HBO Nordic (ja, det är brittiskt drama!) och Niklas har sett den andra säsongen av den hyllade tyska sci-fi-serien Dark.

En liten blänkare om Comic Con också: Vi är tillbaka och sänder live som vanligt den 14 september! Men håll även utkik för Heroes Talk, som [NÖRD:IGT] kommer att vara inblandade i under Comic Con-helgen.

Tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS