EP305 – Den om To The Lake, The Queen’s Gambit, The Boys in the Band, On The Rocks, The Wolf of Snow Hollow och nörd-reggae

Dags igen för inspelning i Jonas kök, där vi avnjuter lite gammaldags muffins och en massa nördsnack.

Jonas, Peter, Niklas och Mats utgör panelen denna vecka. Vi börjar förstås med ett traditionsenligt nyhetssvep där vi bland annat avhandlar Flash med Keaton (?), mer Snyder Cuts, huruvida Tom Holland är för ung för att spela Nathan Drake, goda nyheter om Saved by the Bell, dåliga nyheter om Mindhunter och en massa annat blandat godis.

Därefter får Mats berätta exakt varför han inte kan sluta titta på ryska tv-serier med Kirill Käro (är det månne för att mannen ser ut som en rysk, aningen snyggare Mats?), och berätta varför icke-zombieserien To The Lake gör ett så bra jobb med att skildra människor i kris. Niklas har sett Queen’s Gambit och Jonas har blivit lite schackfrälst. Till sist får Niklas äntligen prata av sig om de filmer han sett den senaste tiden, vilka inkluderar The Trial of the Chicago 7, The Boys in the Band, A Life on Our Planet, On the Rocks samt The Wolf of Snow Hollow. Det räcker för att fylla åtminstone ett par timmar av din och vår tid. Vill du har mer än så får du lyssna en gång till, eller vänta tills vi hörs nästa vecka igen.

Tack och Förlåt! Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS