EP357 – Den om Maid, Peacemaker, Dying Light 2 samt den sista snutten av NOTY

En oväntad (!) comeback i panelen denna vecka, trots mer man- och kvinnofall.

Mats är här igen, då hans trassliga schema råkat sammanfalla med rätt himlakroppar denna vecka. Tyvärr är det lite sjukfrånvaro, så det är bara han och Jonas som roar och informerar dig denna vecka. Men håll utkik efter vårt specialavsnitt senare i veckan!

Vi börjar så klart med nyheter i vanlig ordning. Här hittar vi bland annat godbitar som den märkliga anledningen till att försäkringsärenden gått upp på grund av en viss typ av spel, Telltale:s återkomst, senaste nytt om Baldur’s Gate 3 samt möjligheten att få återse Piff och Puff i Räddningspatrullen! Dessutom diverse ströserier från Amazon och Netflix, samt givetvis lite trailersnack från förra veckans Superbowl. Nej, det handlar dessvärre inte bara om superba ugglor.

Mats kunde ju inte vara med och utnämna sina favoriter från förra året, så vi gör det nu istället. Därefter snackar vi om den brutalt verklighetstrogna serien Maid, där Andi McDowell och hennes dotter Margaret Qually spelar – just det – mor och dotter. Det kand hända att vi råkar glida iväg på något sidospår också, du känner ju oss. Dessutom berättar Mats varför du och alla andra borde titta på Peacemaker, trots att den är baserad på den sämsta antihjälten i hela Suicide Squad. Slutligen snackar vi lite om årets första storspel: Dying Light 2. Perfekt för alla parkourälskare och skjutvapenhatare. Ibland vill man bara banka lite zombier i skallen med en hemsnickrad yxa!

Tack & Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS