EP426 – Den med One Piece, Blue Eye Samurai, Castaway Diva och Lies of P

Malin, Jonas och Tove håller låda den här veckan – det blir mycket anime, lite The Sims och även en K-dramakoll med BengBerg.

Nördnyheterna har haglat den senaste veckan, och vi diskuterar bland annat; att det i december kommer en trailer för nästa Grand Theft Auto-spel och League of Legends-serien Arcane får en säsong 2 under 2024. Vi avhandlar också att på grund av strejkerna i Hollywood får vi vänta ända till 2025 för säsong 2 av HBOs hyllade The Last of Us, att Greta Gerwig ska ta sig nyfilmatisering av Narnia-böckerna och att nästa filmatisering av ett Nintendo-spel blir The Legend of Zelda.

Under namnet BengBerg får vi även en K-dramakoll: Malin har sett en handfull avsnitt av Strong Woman Do Bong Soon och Tove har sett de första avsnitten av Castaway Diva (vi nämner i samband med detta att göra en omröstning om vilken anime Malin ska visa för Tove, den dyker upp på Instagram).

Eftersom Malin är med så blir det också anime: Hon har sett Netflix rosade live action-serie av den klassiska mangan One Piece, samt även den animerade och hypervåldsamma samurajserien Blue Eye Samuari.

Slutligen blir det även spel också – Tove har spelat ett par timmar av det koreanska Soulslike-spelet Lies of P och ger sina första intryck.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS