EP445 – Den om Knuckles, Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, American Fiction, Napoleon, They Cloned Tyrone, Elemental och Anyone But You

Filmtungt avsnitt denna vecka med Jonas, Peter och Niklas på plats!

Vi börjar med ett vanligt nyhetssvep! Efter det spoilar vi skiten ur Zack Snyders senaste skit, Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, som Jonas har sett och Peter har sett delvis. Efter det tipsar niklas om en rad filmer han hunnit med sen seast, den oscarbelönade American Fiction, Ridleys Scotts senaste historiska epos Napoleon, Netflix sci-fi-rulle They Cloned Tyrone, Disney-Pixars Elemental och rom-comen Anyone But You med Sydney Sweeney och Glen Powell.

Efter det rundar Peter av med sin intryck av Sonic spin-offen Knuckles.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS