EP450 – Den om A Haunting in Venice, The First Omen, Atlas och The 8 Show

Niklas, Jonas och Tove håller låda i veckans avsnitt, som avhandlar ett gäng filmer, ett kdrama och ett starkt matinéäventyrsrykte.

Vi börjar som brukligt i nyhetssvängen och avhandlar bland annat vad vi kan förvänta oss av Summer Game Fest 2024, att Myst-uppföljaren Riven verkar få en remake, att Supermassive Games Little Nightmares 3 skjuts till 2025, att Uber planerar minispel i sin app, att AI-genererad streaming av film och tv är på gång, att 3 Body Problem bekräftats till tre säsonger, att Zack Snyder ska göra prequel-film av Frank Millers 300, att Paramount+ planerar ny tv-serie på Dungeons & Dragons, att det kommer en femte Predatorfilm titulerad Badlands och att det ryktas om att en ny Mumienfilm är på g med inga mindre än Brendan Fraser och Rachel Weiss tillbaka i huvudrollerna.

Det blir sedan hela tre filmrecensioner; Niklas har sett skräckfilmen The First Omen och den nya Poirot-rullen A Haunting in Venice med Kenneth Branagh. Jonas har å sin sida sett sci-fi-filmen Atlas med Jennifer Lopez.

Slutligen blir det en Koreakoll också, och Tove har sett den Squid Game-aktiga gameshow-thrillern The 8 Show.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS