Inför EP08: Nördåret 2013 – Vilka spel/filmer/comics/tv-serier ser Du fram emot?

Dags att blicka framåt! 2013 har startat och EP08 av [NÖRD:IGT] spelas in imorgon kväll.
FÖRUTOM att vi ska recensera The Hobbit och reda ut vad som verkligen hände i The Amazing Spider-Man #700, så ska vi kika på spelåret 2013 och berätta vad VI är sugna på att spela!

Men den viktigaste delen av allt är att få höra vad DU ser fram emot i nördåret 2013?
Du får gärna fokusera på spel, men släng även in andra nördigheter!

Tell us!

EP08 spelas in imorgon onsdag och släpps på torsdag den 3:e januari.

21 thoughts on “Inför EP08: Nördåret 2013 – Vilka spel/filmer/comics/tv-serier ser Du fram emot?”

 1. Spel: The Last of Us.

  Tv-serie: Game of thrones säsong 3, fortsättningen av The Walking dead säsong 3 & sista säsongen av Breaking Bad.

  Blu-ray: Cloud Atlas, Game of thrones säsong 2, Berättelsen om Pi & The Hobbit: An Unexpected Journey (förhoppningsvis 48 fps versionen).

 2. GTA V och Bioshock är de spel jag ser fram emot, men efter de så har jag en förhoppning. E3 2013, PANG! så visar sony och microsoft upp nästa generations konsoler så det kommer satsas mer på nya IPn. Nuvarande generationen gav oss nya IPn som Mass effect, Uncharted, Asassins creed. Vem vet vad nästa generation kan få fram!.

  Så 2013 blir förhoppningarnas år för mig.

 3. GTA V och Bioshock Infinite utan tvekan. GTA V kommer vara vad San Andreas var för förra generationen. Bioshock Infinite kommer vara det stor spel som får hela spelindustrin att kännas lite mer vuxet, fortsätta med sånt som till exempel The Walking Dead påbörjat. Yes jag är helt galet hypad inför dom där två spelen.:D

 4. Känner en enorm pepp inför Beyond: Two Souls! Även Dragon Age III: Inquisition. I tv-serieväg måste jag säga Game of Thrones. På filmfronten smäller Star Trek: Into Darkness högt! Det blir ett bra år, det här.

 5. På spelfronten är jag mest taggad inför bioshock infinite som jag längtat länge efter.
  Filmer jag längtar efter är Django Unchained, Cloud atlas och nyfilmatiseringen av les misérables.
  Comics hoppas jag mycket på den nya DC-serien Talon som är någon slags spin-off på court of owls från Batman. Samt att Batcow & Robin skall bli en verklighet.
  Sist men inte minst utan snarare viktigast Doctor Who!!! Och game of thrones också såklart.

 6. Nya konsoler från MS och/eller sony. Och minst lika mycket oculus rift, VR headsetet som kommer att ta oss in i spelen på riktigt och uppleva spel på en helt ny nivå. Ytterligare ett steg närmare holodeck 🙂

  I spelväg ser jag fram emot. Bioschock, the last of us och beyond 2 souls

 7. Hoppas ju på The Last Guardian fortfarande, som man gjort varje år, 3 år tillbaks. Sen är det väl inget snack om saken att man är lika sugen på The Last of Us som alla andra.

  När det gäller filmer/serier ser jag mest fram emot nya Star Trek och avslutningen på Breaking Bad! Också ganska nyfiken på en film som heter “Koyakatsi”, har knappt någon aning vad det är, men det ser intressant ut.

 8. GTA V är givetvis det spel jag längtar efter till mest. Men även Tomb Raider, Gears of War Judgement, Crysis 3, Splinter Cell Blacklist, Last of Us, Watchdogs och givetvis om det kommer ny hårdvara.

 9. 2013 kommer för mig handla om väldigt mycket anime och manga, jag skall återuppta en rad serier som jag lagt på is vad gäller manga. Sedan kommer självklart Game of Thrones att följas med bestämda steg.

 10. På spelfronten ligger såklart GTA V i topp men jag ser även fram emot spel som nya Splinter Cell, Last of Us och Watchdogs. Det som jag dock ser fram emot mest under 2013 är ny hårdvara, och det lite av en annorlunda anledning. Jag som PC-spelare har under senare år märkt att eftersom de flesta AAA-titlar utvecklas till konsol för att sedan portas har den tio år gamla hårdvaran börjat agera som en flaskhals för den tekniska utvecklingen inom spel. Man märker att utvecklare försökt pressa ut en sista gnutta av prestanda ur de nu utdaterade

 11. På spelfronten ligger såklart GTA V i topp men jag ser även fram emot spel som nya Splinter Cell, Last of Us och Watchdogs. Det som jag dock ser fram emot mest under 2013 är ny hårdvara, och det lite av en annorlunda anledning. Jag som PC-spelare har under senare år märkt att eftersom de flesta AAA-titlar utvecklas till konsol för att sedan portas har den gamla hårdvaran börjat agera som en flaskhals för den tekniska utvecklingen inom spel. Man märker att utvecklare försökt pressa ut en sista gnutta av prestanda ur de nu utdaterade konsolerna. Far Cry 3 är ett bra exempel på detta när de tog ut gränserna hos maskinen. Medan jag som har en relativt ny high end-PC kunde njuta av de fina miljöerna i 60 FPS lider jag med de som satt på konsol med ett spel som inte flyter. Så det som jag ser fram emot mest under 2013, trots att jag troligen inte kommer köpa det, är nya spelkonsoler som lättar på trycket och öppnar dörrar för nya tekniska bedrifter.

 12. Högst upp är StarBound, en inofficiell spirituell uppföljare till Terraria!
  Last of Us känns också väldigt intressant, lite Walking Dead korsat med Uncharted 🙂
  Även Last Guardian, om det någonsin kommer ut.
  GTA 5 vill jag vara taggad på, men då dom inte tycks göra en PC version så har jag svårt att motivera köpet.

  Utöver det är jag väldigt taggad på alla SpaceSims som kickstartats under 2012, Space Citizen, Limit Theory osv.
  PS4 och Xbox720 är också lite spännande, mest för att se hur dom förhåller sig mot varandra och Wii U samt om dom blir Download only som det spekulerats kring.

  Icke spel nördigheter är Scott Pilgrim Volume 3 Colored Edition och nyheter kring Star Wars 7 samt Cloud Atlas.

  2013 kommer bli spännande!

 13. Allt Marvel: Phase 2, men främst Thor: The Dark World. Annars är Hatchet III mest efterlängtad i filmväg. Gällande spel så ser jag fram emot nyheter om en Just Cause 2-uppföljare, annars är väl GTA V ungefär det enda lockande i spelväg..just det E3 också. Vill ha en PS4 nu.

 14. det jag ser mest fram emot är game of thrones säsong 3, men även många filmer, såsom hunger games 2, marvel phase 2, och hobbit 2. suktar även efter expansionen till SWTOR.

 15. Ser fram emot Game of thrones och walking dead, även fortsättningen på Revolution! I filmväg är det ju Hobbit och marvel phase 2 som man längtar mest efter! Ska även bli härligt att få gotta ner mig i lite mer comics som jag efter eran show blivit beroende av! När det kommer till spel måste jag säga att än så länge tycker jag att det känns ganska fattigt, finns väl några titlar som verkar intressanta som the last of us, men än så länge har jag inte många spel att hypa över!

Comments are closed.