EP12 – Den med J.J. Abrams Star Wars, Ni No Kuni, The Dark Knight Returns, Keith och Trekkie-löf

20130131-110836.jpg

Tack för ditt tålamod! Vi råkade igår ut för en glappande liten sladd som valde att lägga på ett halvmysigt brummande på inspelningen som vi var tvungna att brusreducera bort i efterhand. Vi har nu pratat allvar med tidigare nämnda kabel och alla är överens om att det inte får gå till på det här sättet i framtiden. Förhoppningsvis så kommer du heller inte märka någon större skillnad på ljudkvalitén heller.

Med det sagt så är det dags för veckans show!
Vi börjar med att gå igenom våra och dina reaktioner på nyheten om att J.J. Abrams är mannen som ska ge nytt liv åt Star Wars.

I speldelen brinner Hedlund av på EDF 2017 till PS Vita och Berglöf och Bengtsson börjar lukta säl när de pratar om Ni No Kuni.

Den här veckan slår vi till viss del även ihop Comics-delen med film- och TV-serie-delen när Kjellin och Hedlund tar sig an Frank Millers The Dark Knight Returns och ger sina åsikter om både originalverket och de nya animerade filmerna!
Du får också matiga fakta i Jonas-segmentet “Var du ska starta idag, för att bli en Trekkie imorgon” och vi avslutar med en potentiell nerdgasm när Peter ger oss all fakta om X-MEN: Days of our life’s … Eller Day Of Future’s Past.

KEITH!

Trevlig lyssning!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

7 thoughts on “EP12 – Den med J.J. Abrams Star Wars, Ni No Kuni, The Dark Knight Returns, Keith och Trekkie-löf”

 1. Jag har lite saker att poängtera på, men när kisspausen kom så blev jag helt ställd.. VA FAN?! Någon “början-på-2000-talet” techno som Nils 14 år har knåpat ihop i sin källare?
  Skämmes för bövelen!
  FÖRBENAT ALLTSÅ!

  Nej men seriöst, don’t.

 2. Jaha var det de jag hörde. Knappt anmärkningsvärt bra jobbat herr ljudtekniker
  Var det alla kanaler som fick brus eller? Vad var det? Nyfiken på vad det var

 3. Jag kände först nej varför ska ni göra episode 7-9, men så bekräftade dom J.J. Abrams och nu är jag galet peppad, gillade även eran idé om Cumberbatch som sith lord!

Comments are closed.