EP15 – Den med Rum 404, Aliens: Colonial Marines, House of Cards, Morning Glories, A Good Day To Die Hard och countryrecensionen av ETS2.

20130221-100420.jpg

Innan du börjar lyssna denna vecka så vill vi bara påminna dig om att denna episod spelades in onsdagen INNAN Sony annonserade Playstation 4.

Med det sagt så blev det torsdag efter klockan 10.00 igen! Och nu har du snart EP 15 i din hand/fot/telefon/dator/skinkmacka.

Diskussionen denna vecka handlar om Rum 404 och är väldigt intressant, mycket tack vare alla lyssnare som vill slänga in saker i rummet för evigt.

I Speldelen handlar det om Hitman HD Collection, Aliens: Colonial Marines och Hedlunds lite annorlunda recension av/reaktion på Euro Truck Simulator 2.

I Comicsdelen får du höra en förvirrad men intresserad Kjellin prata om Morning Glories.

I TV-seriedelen pratar vi om House of Cards med Kevin Spacey och om huruvida Netflix är något på spåren kring formatet.

Och i FIlmdelen får du äntligen njuta av recensionen av A Good Day To Die Hard. Eller, vi kanske ska skriva “njuta”. Vi är inte riktigt säkra.

Och någonstans mitt i detta göttiga delas det ut en SEAL OF APPROVAL!

Trevlig lyssning!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

3 thoughts on “EP15 – Den med Rum 404, Aliens: Colonial Marines, House of Cards, Morning Glories, A Good Day To Die Hard och countryrecensionen av ETS2.”

  1. Vill bara lägga till lite Nicolas Cage titlar: Farväl Las Vegas, Super 8, Polis ger servitris 2 miljoner i dricks (Jo enligt IMDb heter den det, kan det vara så sjukt????) En andra chans. Vad gäller 404 så in med DARK SOULS till PC!!!!! Helvete vad trött man blir på det då(läs UI)!

  2. Jaha! Nu har jag lyssnat klart på resten. Å naturligtvis tycker ni helt fel om olika saker. Hitman var fan GULD när det kom. Aldrig har man väl känt sig coolare än i första Hitman när man sköt en mafioso med snipergevär från ett hustak, för att sedan lugnt och metodiskt packa ner geväret i en väska medan paniken tar ut sin rätt längre ner på gatan. Visst förstår jag att det säkert känns daterat idag och jag har inte kört absolution då det inte riktigt verkar ha levererat (läs: plockar upp i en reaback på steam). Men jag spelade Blood money för något år sedan och det tyckte jag höll riktigt bra då. Vad gäller HD remake i allmänhet så tycker jag det är ett skönt sätt att få spela sina favoriter igen. Å på något sett så får man uppleva det “ungefär” som man kommer ihåg det (om man bortser från kontroll som kan vara lite sådär ibland). Man minns spelen som grafiska monster som var helt otroliga när de kom, men man är inte dummare än att man förstår att det var länge sedan den standarden var snygg. Men ändå så spelar huvudet en ett spratt och när man väl plockar upp klassikern igen så kan man inte rå för att man hade hoppats att det såg lite bättre ut trots allt. Och det är då HD remake kommer in i bilden å gör spelen “skapliga” igen (eller rättare sagt motsvarar så som vi kommer ihåg dem när man skalat av tiden som har gått.)
    Där med inte sagt att man inte kan plocka upp ett HD remake utan att ha spelat spelen innan. Jag gjorde det med God of war HD collection och fastna för de spelen direkt. Och efter de blev det GOW 3 och när jag spelat klart det så ska det nog plockas upp lite HD collection 2 oxå. Nu ligger även MGS HD Collection på hylla å skriker efter uppmärksamhet. Den uppmärksamheten ska spelet naturligtvis få bara min jävla PS3 kan börja ta emot skivor igen HEL#”””%!%&#FAN SKJUT MIG! (Läs: tro inte ni kan laga en PS3 med lite skruv och god vilja)

    Bra pod i övrigt.. 😀

Comments are closed.