VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?

Det här är filmklippet som jag pratade om i EP15. Det får symbolisera vad du INTE ska nörda ner dig i denna helg. Passa på att skopa ur ögonen ur skallbenet med en glasslev istället. Det låter mycket roligare.

ELLER! Nörda nått ordentligt!
Vi ska se Oscargalan (Niklas “Lill-Lövet” Berglöf gästar oss på onsdag för att sammanfatta allt), smälta våra intryck av PS4, titta på extramaterialet på Skyfall, gå på pressvisningen av Hansel & Gretel: Witch Hunters, läsa Morning Glories och pilla oss i naveln.

Vad ska DU nörda i helgen?

20130222-100437.jpg

9 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?”

  1. Jag kommer fortsätta med att gräva mig djupare o djupare ner i Dayz-träsket. Blir till att dygna med goda kamrater och skjuta skallen av te-drickande britter!

  2. Jag har hittat tillbaks till min gamla kärlek Quake tack vare Quakelive.com, i princip en gratisversion av Quake 3 som man spelar genom browsern. Sjuuukt bra! Jag har inte haft så här roligt i ett fps på väldigt länge 🙂

  3. Jag har fått för mig att jag ska börja läsa Batman så idag fick jag hem albumet Hush som jag ska bita tag i. Eftersom jag tidigare bara läst serier ifrån Whedonverse (a’la Buffy & Serenity) så håller jag tummarna för att jag kommer gilla det

  4. Till min stora förtjusning upptäckte jag att man kan lägga in sina egna MP3-låtar (och även nätradiostationer) att lyssna på i radion. Jag slängde genast in lite Five Finger Death Punch som jag vräkte på och tryckte plattan i mattan med min vetemjölslast på väg till Kiel. Jag kom dock inte så långt.. Får bli gubbkörning hädanefter.

  5. Blir att titta vidare på Supernatural alternativt ta sig igenom älskligen Firefly igen, beror på vad sällskapet tycker och hur bra jag är på att övertala.

  6. Arbete i helgen. Så det får bli att “nörda” ned sig i heminrednings-tidningar och komma igenom bok 2 i Game Of Thrones, samt lyssna på episod 15.
    Riktiga nörderiet blir först på söndag kväll då det är Daytona 500 (NASCAR) på ViaPlay. Fram med pilsner och revbenspjäll.. 🙂
    Sen får det väl bli lite film istället för nån “musiktävling” på lördag. Annars hade det blivit whiskyprovning (japanskt tema) den dagen. Men större mängder alkohol och tidigt uppstigning går inte så bra ihop.

Comments are closed.