VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?

VNDiH? Tomb Raider?Vi skulle av förklarliga skäl rekommendera att du nördar ner dig i ett specifikt TV-spel i helgen. Spelet som både tog hem en SOA och sammanfattar hela denna konsolgenerationen (hela recensionen finns i EP18).

Men det är ju så svårt att hålla sig till bara ett nörderi. Hedlund ska spela nya Gears of war Judgement, Berglöf ska bita i SCII: HoTS, Kjellin ska läsa comics (duh) och Bengtsson ska Britt-Britta Deluxe.

Vad nördar DU i helgen?

8 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?”

  1. jag kommer ha helgen full av nörderi. jag skall börja läsa en ny marvel-comic vid namn 15-Love, jag ska tjata på forum om vilka nya civilisationer som kommer vara med i nya Civ 5-expansionen, jag ska spela jävligt mycket X-wing minis (ni som inte testat, gör det).ska också köra vidare i SWTOR, och lyssna färdigt ep. 18.

  2. Blev nyfiken att se vad PlayStation Plus hade att erbjuda. Just nu hade dom Mass Effect 3 gratis för plus medlemmar så för mig blir det inget annat än MS3. Dock inte spelat dom tidigare spelen men måste ju få veta ‘whats all the fuss is about’ 😛
    Så mina 145kr blev väl investerade <3

  3. Jag har nördat och kommer under veckan att fortsätta nörda Star Wars Pinball till XBLA. Som flipper och Star Wars-fantast så finns det liksom ingen ursäkt att inte spela dessa tre helt underbara bord.

Comments are closed.