SEAL OF APPROVAL: Anders Jansson

SOA-ANDERSAnders Janssons medverkan i [NÖRD:IGT] kan du höra i EP19 av podcasten.

FOTNOT: Seal of approval är ett märke vi sätter på saker som vi verkligen tycker om. Om du ser något med denna sälsymbol på så vet du att vi i Nördigt rekommenderar det av hela våra geekhjärtan. Hedlund, Bengtsson, Berglöf och Kjellin förbehåller sig rätten att sätta denna symbol på precis vad vi vill. Inklusive våta sockor insålda av Disney.

5 thoughts on “SEAL OF APPROVAL: Anders Jansson”

  1. Det här avsnittet var magiskt. Anders är en fantastisk människa när det kommer till nörderi. Känns det inte bara fantastiskt när en människa som närmar sig 50 pratar om tv-spel på det varma sättet som Anders gjorde eller?!

  2. BÄSTA episoden någonsin!! … sjukt bra, roligt, intressant, nostalgiskt, D&D snack (biglove)… jag älskade detta, ANDERS for the WIN med er kombo! Ni kompletterade varandra helt lysande! Återigen sjukt bra tack för det!!

  3. BÄSTA episoden någonsin!! … sjukt bra, roligt, intressant, nostalgiskt, D&D snack (biglove)… jag älskade detta, ANDERS for the WIN med er kombo! Ni kompletterade varandra helt lysande! Återigen sjukt bra tack för det!!

Comments are closed.