HEDLUND: Ljudpresentation av [NÖRD:IGT]

Hedlund

Först och främst: Tack för hjälpen! Som lyssnare är ni ovärderliga när det kommer till processen kring- och utvecklingen av den här podcasten och siten.

Här ovan har du ljudet som tillhör den presentation vi vill använda oss av när vi letar efter samarbetspartners. De tillhörande bilderna är inte på plats ännu, men vi ville ändå visa dig att vi är på väg framåt.

Hela den här ljudpresentationen är skapade av vår Ljud-Balk, Ivan Nikcevic, baserad på hur Vi vill beskriva oss och hur Du beskriver oss. Alla som bidragit med tips, kommentarer och åsikter ska ha ett enormt tack! Vi klarar inte det här utan er.

Vi har under de senaste månaderna haft samtal med två mycket intresserade samarbetspartners varav en tyvärr var tvungen att tacka nej så sent som för någon vecka sedan. Men vi jobbar vidare och letar nya möjligheter. Om tanken på samarbetspartners skrämmer dig (det borde den inte) så ber jag dig att läsa mitt förra inlägg i frågan. Det är skillnad på samarbetspartners och sponsorer, nämligen.

Kom gärna med feedback på ljudpresentationen och förslag på vad bilddelen ska innehålla. Vi vill ju kunna hålla på med- och utveckla den här showen i många år framöver, så din hjälp är oumbärlig!

Jag återkommer med mer info så fort jag kan! Är du intresserad av att samarbeta med oss eller vill du bara komma med lysande idéer så kan du alltid maila podcast[a]nordigt.nu

//Hedlund