VNDiH? – Vad Nördar DU i helgen?

VNDiH?

Difiance, Life Of Pi, Vikings och mentala förberedelser inför Iron Man 3! Det är lite av det VI kommer nörda i helgen. 
Sen har det skett en märklig sak också: Hedlund har börjat kolla på Doctor Who! Vi får se hur det kommer gå …

Mellan barnlämningar, plugg, jobb och sömn så måste det finnas utrymme för Dig att göra det du älskar allra mest! SÅ!

Vad Nördar DU i Helgen?

10 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i helgen?”

  1. det blir till att fortsätta spela Monster Hunter 3 Ultimate. alla som gillar att grinda och samla/uppgradera borde köra det här. förutsatt att du har Wii U förstås 😉

  2. Kan ju inte fortsätta med de vanliga spelen när jag är i Prag(semester!) men Rayman Jungle Run har varit ett riktigt trevligt resesällskap 🙂 också blir det ju att “nörda” öl när man är här 😉

  3. Blivit en hel del defiance, jag älskar det verkligen, mmo och fps, underbart! Sen har jag läst saga 12, kan tycka att bilderna som gjorde att den blivit bannad ifrån apples produkter va lite omotiverat, men jag kanske missuppfattade det, jag vet inte!

  4. Jag köpte nyligen (fredags) cities in motion 2 för jag undrade vad f det var. Har nu suttit i över 20 timmar och kom på mig själv igår med att sitta och rita zoner… Hjälp!!!
    Så sjukt kul det är!!!!

  5. Det blev Dr Who-maraton igår… Kom igenom 10 avsnitt av Säsong 2 (den första med Tennant, och jädrans vad han är bra! Framförallt när han får vara lite grym mot ondingar – påmnner mig att han var riktigt riktigt bra som Barty Crouch också) så har en del kvar – men Dr Who kommer bli en stapelvara ett tag framöver tills Netflix-säsongerna är klara… sen vet jag inte vad jag ska göra..

Comments are closed.