VNDiH? – Vad nördar DU i helgen? (säg pärlplattor så får du pluspoäng) [EDIT]

VNDiH? - Pärlplattor!Vilken episk vecka! Vi har fått hinkvis med kärlek och gav tillbaka en podcast som sammanfattade reaktionerna på Xbox One och sprängde 4-timmarsgränsen.

Kärleken kom i form av pärlplattor från en anonym lyssnare. Vi är rörda, upprymda och skitglada för presenten. Stort tack! Se filmklippet från presentöppningen här.

Sen fick vi massor av fina tweets och kommentarer efter veckans specialintro, ihopsnickrat av mig och Ljud-Balken. Varmt tack för alla fina ord vi fått!

EDIT: Ivan blev så glad för alla fina ord att han lade ut låten för nedladdning. Du hittar den HÄR!

Och som om inte det vore nog så är det helg nu. Yääj!
Du ska få lite helgmusik igen och allt jag ber om in return är att du berättar:

Vad nördar DU i helgen?

Tack och förlåt.

//Hedlund

Och det här klippet är till alla 90-talister som missat Michael Sembellos fantastiska originalverk:

12 thoughts on “VNDiH? – Vad nördar DU i helgen? (säg pärlplattor så får du pluspoäng) [EDIT]”

  1. Jag tänker testa Prison Architect, vore roligt om någon av er kunde testa det och dela med er av era tankar. Ett ganska trevligt indiespel.
    Önskar er en riktigt trevlig helg.

  2. Efter alla fina ord i podcasten om “Don’t starve” så funderar jag på att nörda ner mig i det i helgen! I övrigt ska jag se de avsnitt av Mad Men som jag missat.

  3. Bågskytte tävling på söndag! Nördigt? kanske. Men 3ds’en kommer med(då jag övernattar lör-sön) så det blir la lite Fire Emblem, Layton eller kanske Aliens:Infestation? time will tell! =)
    Ikväll blir de nog Dark Souls & Doctor Who 😉

  4. Jag ska sy en Jedi-dräkt till min son samt prova Red Dead Redemption. Kanske lite Who också.

  5. Jag såg precis klart dokumentären Indie game – The movie, rekommenderas starkt! En vända Fez väntar nu i mina nattliga äventyr! Puss hej!

  6. Tänkte kolla ikapp mig på Marvelfronten med filmerna jag inte sett. Läste förresten att Samuel L. Jackson har ingått ett unikt avtal med Marvel Studios och Paramount Pictures att spela rollen som Nick Fury i nio filmer, inkluderat The Avengers och dess respektive uppföljare. Galet. Nio filmer! 😛

Comments are closed.