EP30 – Den med tankarna inför E3, GRID 2, Kentucky Route Zero (Fried Chicken) Del 2, The Hunter Multiplayer, After Earth, Ketchupkonklusionen, Bokhyllan och Lill-Löfet.

20130607-092213.jpg

[NÖRD:IGT] råkade ut för ett seriöst bortfall i personal den här veckan. Tove Bengtsson är på Gotland Games Conference och Peter Kjellin är hemma. I Polen.
Men Hedlund och Berglöf är på plats och tillsammans med Mats “Bokhyllan” Nylund och Niklas “Lill-Löfet” Berglöf har vi skapat veckans podcast som har fokus på spel, film och Doctor Who.

Vi startar showen med att dela med oss och diskutera våra tankar inför E3. Nästa vecka handlar det ju bara om de nya konsolerna och vi slänger lite förväntningar (läs: cyniska tillmälen i Mats fall) omkring oss. Notera att showen spelades in INNAN Microsofts nyhet om hur de ska behandla DRM.

I Speldelen recenserar vi The Hunters nytillkomna multiplayer, racingspelet GRID 2 och Kentucky Fried Chicken Route Zero. Är du intresserad av att höra Mats tankar kring den första delen i den serien så ska du hoppa tillbaka till EP10.

Efter det kliver vi in i TV-seriedelen och då tar Nylund på sig Whovian-mössan och pratar om Matt Smiths avhopp från Doctor Who-kontraktet (och så spyr han lite galla över Moffat igen).

Och sist men inte minst hamnar vi i Filmdelen där vår cineast Lill-Löfet kommer med en handfull heta nyheter, vi recenserar Wreck-It Ralph-blurayen och Hedlund och Berglöf TOTALSÅGAR Will och Jaden Smiths After Earth.

Tack, förlåt och varsågod!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP30 – Den med tankarna inför E3, GRID 2, Kentucky Route Zero (Fried Chicken) Del 2, The Hunter Multiplayer, After Earth, Ketchupkonklusionen, Bokhyllan och Lill-Löfet.”

  1. För att gnälla lite då så tycker jag att det var väldigt tråkigt att ni efterlyste diskussioner och frågar inför EP30 och då gärna ifrån kvinnliga lyssnare men ni tog inte upp något av de kommentarerna i programmet sen i alla fall. Vad hände där? (ja om ni nu inte avbröt mitt i speldelen – som jag spolade förbi denna gång – för det segmentet då)
    // http://www.altheatrollet.blogg.se

Comments are closed.