Hedlund Spelar: Train Simulator 2013 – Varför gillar jag tåg? [UPPDATERAT]

Detta är ett första test för att se om Let’s Play-videos är något som Du som lyssnar vill ha.
Kom gärna med feedback i kommentarsfältet.

UPPDATERING: Sugen på att börja spela Train Simulator (det verkar så med tanke på kommentarerna jag fått)? Här kommer mina tips på bra tåg att börja med!

//Hedlund

10 thoughts on “Hedlund Spelar: Train Simulator 2013 – Varför gillar jag tåg? [UPPDATERAT]”

  1. kör på! både med tåget och videon. Kul att få lite extra nu under sommaruppehållet 🙂

  2. Trodde det skulle bli segt att titta på 26 minuter där någon annan spelar men inte då. Blir extra bra med tågnörderierna och lyckotjut.

  3. väldigt kul! kip it up :). Du kanske kan fundera på att släppa 2 versioner i framtiden. En som den du gjorde nu, och en där du inte har klippt/trollat. Finns alltid några nördar om gillar helhetsupplevelsen 🙂

  4. Jag är lokförare till yrket och ser det enbart som ett jobb. Okej, lite nördigare har jag nog blivit under de år jag arbetat med tanke på att jag hade noll intresse tidigare. Jag hade hur som haver aldrig trott att jag skulle sitta och titta på när någon spelade tågspel. Thumbs up!

  5. Sitter på ett tåg nu och kan avslöja att jag redan på stationen tänkte på detaljer och saker jag aldrig gjort tidigare på grund av denna video. Allt från hur tåget ser ut till spårskenorna och ledningarna. Jag kunde mer och kände mig lite lite tågnördig helt plötsligt. Kul! Mer nördiga let’s play-videos åt folket!

Comments are closed.