INFÖR EP34: Peter Capaldi är den 12:e Doktorn.

Peter CapaldiBengtsson är fortfarande på semester när detta skrivs, så hennes intiala reaktion får du vänta på. likaså hennes genomtänkta reaktion och alla efterföljande frågor.

Men här har DU chansen att reagera över att Peter Capaldi blir den 12:e Doktorn.

REAGERA, NÖRDS!

18 thoughts on “INFÖR EP34: Peter Capaldi är den 12:e Doktorn.”

 1. Jag tycker det är helt okej, ända dåliga jag tycker är att dom använder sig av en skådespelare som dom redan haft med i serien för peter spelade ju Caecilius i the fires of pompeii. Jag tycker dom kunde ha hittat en annan skådespelare som inte är så känd precis som med alla andra dom haft. Men annars tycker jag att han passar bra in i rollen, I hope!

 2. Jag tycker det är ett helt fantastiskt val. Om man skall sitta och gissa på åt vilket håll han kommer att röra sig karaktärsmässigt, så kommer detta mer gå åt det mörkare Eccleston-hållet, Det är någonting som jag saknat och ser mycket fram emot det.
  När det tas upp det faktum att han spelat med i Fires of Pompeiji så ser jag det inte som ett problem. Det här är naturligtvis ett mer extremt fall än annars, men faktum kvarstår att både Freema Agyeman och Karen Gillan var med och haft roller i DW tidigare (Army of Ghosts och Fires of Pompeiji respektive)

 3. Blir nog bra med en äldre doktor igen, men någon som inte redan varit med vore ju lite mer intressant. Å andra sidan är väl det lite seriens grej, prova skådespelare i mindre roller först, ex Amy Pond (även det i Pompeji). Känns lite som att det kan gå åt ett mörkare håll, men med en humoristisk underton. Han kommer nog även att passa ihop med River (om hon får vara kvar.)

 4. Rent spontant känns det som ett bra val, om än lite fegt (ännu en vit, straight man?). Men Capaldi var jävligt bra i Torchwood. Jag är rädd att de inte ens kommer att försöka väva ihop honom som Doktorn med hans andra två roller i Dr Who och Torchwood, bara…

 5. …och den officiella bilden ser jävligt bra ut. Även om den ovan, med halsduken, är lite corny. Den andra är dock mycket bättre!

 6. Jag tycker att det är ett bra val, jag har längtat efter en äldre man i rollen rätt länge nu, nästan så länge att jag är beredd att låta vilken äldre man som helst som kan skådspela ta rollen, och eftersom det är något som han har bevisat mer än ett flertal gånger, kan jag inte göra något annat än att gratulera honom. Hoppas bara att han får med sitt ansikte i introt, i stil med classic doctor who.

 7. Jag är rätt hype. Han är sjukt bra i The Thick of It men det är en liiiiten annan stil än Doctor Who. 🙂
  I think he can pull it off.

 8. Om man tittar upp hans roll i World War Z på IMDb spelar han rollen som W. H. O Doctor!!

 9. Fyfan. Varför kan dom inte hitta en svart, gravid, rullstolsburen hermafrodit??!?!?!?!?!?! Patetiskt!!

 10. Jag är en av dem som hoppades på antingen en kvinna (kanske för mycket att vänta sig?) eller en icke-vit skådespelare i rollen. Jag tycker inte att man utnyttjar den fulla potentialen i att ha en karaktär som ständigt regenererar som nya personer om hen alltid “råkar” bli en vit man.

  Med det sagt är Peter Capaldi en skicklig skådespelare och jag är glad att de bryter trenden att doktorn hela tiden blir yngre och yngre. Det ska bli spännande att se hur Capaldi tolkar rollen!

 11. Fast flera skådisar återanvänds i Doctor Who. Även Martha hade en biroll i ett avsnitt som en helt annan karaktär innan hon blev följeslagaren Martha. Även en tidigare doktor (minns ej nummer) spelade en biroll innan han blev doktorn.
  // http://www.altheatrollet.blogg.se

Comments are closed.