EP37 – Den om Batfleck, Hannibal, The Place Beyond The Pines, The Killing Joke, The Bureau: XCOM Declassified och bonusscener placerade efter eftertexterna

20130829-073456.jpg

Mat- och anatomiporr, Zack Snyder och Ben Affleck, unge Herkules, XCOM i tredjepersonsperspektiv och den kanske absolut bästa comicskurken någonsin. Välkommen till [NÖRD:IGT] denna vecka!

Kjellin har flytt landet och ersätts av Niklas “Lill-Löfet” Berglöf som kommer med en extra filmrecension, men annars låter showen precis lika (dum) som den brukar!

I Diskussionen tar vi, med din hjälp, oss an BatFLeck och reder ut om vi ens har några förhoppningar på den kommande filmen.

I TV-seriedelen drar Bengtsson fram obehaglighetskassen och plockar upp Hannibal.

I Comicsdelen pratar Hedlund lätt om The Killing Joke och Kjellin har svarat på mail om adamantium.

I Filmdelen sågar Lill-Löfet Pacino, Walken och Alan Arkin i Stand Up Guys och Hedlund hyllar Ryan Gosling, Bradley Cooper och Eva Mendez i kombination. Och Ray Liotta.

Och i Speldelen så överraskas Berglöf (Jonas) lite av The Bureau: XCOM Declassified, men that’s about it.

Dessutom pratar vi om Hasse Eriksson (googla den, du), Fantomen och eftertexter!

Trevlig lyssning! Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP37 – Den om Batfleck, Hannibal, The Place Beyond The Pines, The Killing Joke, The Bureau: XCOM Declassified och bonusscener placerade efter eftertexterna”

  1. Hej på er.
    Var det inte Mr.Bean som började med snack efter eftertexten. Han kom in och undrade varför man satt kvar i biostolen och inte hade gått redan.
    Man kan ju fråga sig varför jag har gått på första Mr.Bean på bio. Det var på grund av en tjej, så det kanske. Förklara lite.
    Tack för en underbar pod. Ni får en jobbdag i veckan att flyga iväg.

Comments are closed.