EP38 – Den om 2DS, Shelter, Europa Universalis 4, Brilliant, Iron Man 3 på bluray, Rocket Racoon och Linus på linjen

EP38 is here!Tycker du att CiV5 är ett spel som passar en 3-åring? Anser du dig själv vara en bra grävlingsmamma? Är Pepper Pots awesome? Om du svarat “ja” på dessa tre frågor så välkomnar vi dig till EP38 av podcasten [NÖRD:IGT]. Se bara till att Youtuba Linus på linjen först.

Den här veckan är vi full crew igen och allt är lika galet som förr. Vi startar showen med Diskussion och pratar om LoL-attityden och Nintendo 2DS.

Efter det ramlar vi in i Speldelen där Bengtsson och Berglöf berättar varför Europa Universalis 4 ger dem huvudvärk och sömnsvårigheter, på det bra sättet. Och Hedlund visar att han är en värdelös grävlingsmamma när han recenserar Shelter.

Efter kisspausen handlar det om Comicsdelen och då håller Kjellin i rodret. Han tipsar om den relativt nya serien Brilliant och jämför med filmen Chronicle.

Sen tar vi tag i Filmdelen och vi pratar Cumberbatch-möjligheter i Star Wars, Rocket Racoon och Iron Man 3 på bluray.

And that’s about it. 3 timmar av total idioti, nördpassion och dumheter.

Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

3 thoughts on “EP38 – Den om 2DS, Shelter, Europa Universalis 4, Brilliant, Iron Man 3 på bluray, Rocket Racoon och Linus på linjen”

  1. Man kan inte bli bannad för “Unskilled player” på LoL, det enda som “Unskilled player” är till för att att balancera matchmakingen.

  2. Ikväll när jag cyklade hem från jobbet, precis när jag började närma mig åkrarna o skogen satte ni igång och pratade om spelet med grävlingmamman. Det var lite episkt när ni började spela musiken. Allt som saknades var att en grävling sprang över vägen, men det var lite tidigt på kvällen för det.

Comments are closed.