INFÖR EP45: Henrik Bennetter gästar [NÖRD:IGT]

Henrik BennetterPå onsdag gästas vi av Henrik Bennetter. Och vi skulle kunna berätta om hur han försöker ge våra barn bättre tecknad film genom sitt jobb som projektledare på SVT. Vi skulle kunna tipsa dig om att följa honom på Twitter bara för att du ska få en känsla för vem han är. Vi skulle till och med kunna dra upp det faktum att Henrik jobbat på radiostationen Bandit innan den blev det Bandit som Kjellin knegar för.

Men istället ger vi dig detta klipp från SVT och tiden då Henrik jobbade som hallåa.
Titta och njut.

Har du frågor till Henrik kan du ställa dem här i bloggen eller på lyssnarmail[a]nordigt.nu

2 thoughts on “INFÖR EP45: Henrik Bennetter gästar [NÖRD:IGT]”

  1. Kanske lite tråkigt med en jobbrelaterad fråga, men är det bara jag som vuxen/förälder som upplever det så, eller har i stort sett alla barnprogram som sänds utvecklats mot att bli väldigt mycket mer hysteriska i sitt bildspråk och uttryck?
    Eller är det så enkelt som att jag har blivit äldre och ser på barnprogram på ett annat sätt än jag gjorde för sisådär 20-25 år sen?

Comments are closed.