Inför EP49: Ljudbalken hör dig, och du kommer höra honom!

LjudbalkenHan hör dig alltid. Du hör hans musikaliska verk varje vecka. Du har hört hur dumt det blir när han och Hedlund sitter i samma rum. Men det tar inte slut där …

Ivan Nikcevic är ljudproducenten bakom [NÖRD:IGT]. Han jobbar på Swartling Produktion och är den som skapat vår ljud- och rörlig bild … -bild.
Vi som jobbar med podcasten har haft ynnesten att få gnugga armbågarna med Ivan i över ett år nu och flera gånger har vi fastnat i nördiga diskussioner om VFX, storytelling, sexism och rasism i TV och spel o.s.v.

Ivan är mer är bara en Ljudbalk. Han är minst lika nördig som du. Därför tänkte vi ge dig chansen att lära känna honom som mer än bara teknikern som sitter vid sidan av oss när vi spelar in LIVE på Gamex.

Har du någon fråga du alltid velat ställa till en hård Balk men som du aldrig vågat ställa eftersom det där skägget får honom att se livsfarlig ut? Ställ frågan här!

2 thoughts on “Inför EP49: Ljudbalken hör dig, och du kommer höra honom!”

  1. Till Ivan: Första datorn, Första TV-spelet, Favorit Operativsystem, Favorit ljudfilformat?
    Och varför finns inte Nördigt i FLAC-format om ni vill läggaut podcasten i bästa kvalitet?

  2. Ivan:
    Analogt eller digitalt ljud? Sitter du hemma och smeker din LP-samling eller hoppar du av glädje när du får nya pluggar till Logic?

Comments are closed.