EP50 – Den om Battlefield 4, XCOM: Enemy Within, LEGO Marvel Super Heroes, PES2014, The Hunger Games: Catching Fire och Doctor Who 50th Anniversary

EP50Man fyller bara 50 en gång. Sen att vi råkar synka EP50 med 50-årsjubileet av Doctor Who är bara en slump. ELLER?

Den här veckans show är speciell just på grund av Doktorns födelsedagsfirande. Och det är en lååång show. Doctor Who-bilderna vi pratar om i avsnittet hittar du här.

Men vi börjar showen med Speldelen där vi pratar om Battlefield 4, PES2014 och hyllar expansionen XCOM: Enemy Within och LEGO Marvel Super Heros.
Nylund får även chansen att förklara sin text om nextgen-konsolerna.

Efter det traskar vi in i Filmdelen där Kjellin pratar om casting kring nya Avengers och Hedlund recenserar The Hunger Games: Catching Fire.

OCH SEN blir det The Bengtsson & Nylund Show med Doctor Who för hela slanten. De pratas om London-besöket, specialavsnittet, Moffat-skalan och sammanfattar allt i känslor, ord och Whovian-eri!

Trevlig lyssning! Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

4 thoughts on “EP50 – Den om Battlefield 4, XCOM: Enemy Within, LEGO Marvel Super Heroes, PES2014, The Hunger Games: Catching Fire och Doctor Who 50th Anniversary”

 1. Nördigt, snälla sluta slentrianhata på att filmer delas upp i flera delar. Ni kan ju inte spendera 20 minuter på att säga att The Hunger Games: Catching Fire har för dåligt utvecklade karaktärer och en värld som ter sig obegriplig för de tittare som inte läst boken, för att sedan sekunden senare sucka åt att uppföljaren delas upp i två delar.

  Det ger mer tid för exposition, mer tid för karaktärsutveckling och det blir i slutändan mer underhållning till oss. Förstår verkligen inte varför folk har så mycket emot det.

  Sen när började vi tycka att en film på två timmar kunde göra en fantastisk bok rättvisa? Varför inte ge filmskaparna dubbla tiden och i slutändan få ett verk som förhoppningsvis inte skippar så mycket från originalet?

  PS. Enormt irriterande att hela mitt inlägg försvann när jag loggade in på discus för att kunna posta denna kommentaren. Säkert ett bra sätt att få folk att inte palla skriva jobbiga kommentarer till er men tji på er, den lätta går jag inte på!

 2. Mer exponeringstid är absolut bra. Men det är kanske lite sent att lägga det i film nummer tre? //CH

 3. Nu kanske jag missade det men togs det upp vad Tove & Mats tyckte om plotlinen med monstrena i Day of the Doctor? Jag kommer inte ens ihåg vad de hette, pga var helt oviktiga och glömdes bort i storyn mot slutet.
  // altheatrollet.blogg.se

Comments are closed.