EP53 – Den med NOTY 2013

NOTY 2013Gott nytt 2014, nerds! Hoppas ledigheten har varit mysig och att du fått möjlighet att njuta av lite av dina favoritnörderier i lugn och ro.

Men vilka var egentligen dina favoritgeekigheter under 2013? Vi ställde frågan för ett par dagar sedan och nu är det dags att sammanfatta allt i den första podcasten för i år: NOTY – Nörderi Of The Year 2013!

Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

Bäverberg

3 thoughts on “EP53 – Den med NOTY 2013”

  1. Precis som Kjellin så upptäckte jag den underbara pärlkonsten förra året. Ett tips ang. smältning. Om du/ni är rädda för att råka smälta för mycket och därmed förstöra plattan så är det en rätt bra grej att tejpa verket med maskeringstejp, lyfta bort det ifrån plattan och sen smälta som vanligt.
    I övrigt.. tack för bra avsnitt som vanligt. Fint att ni åter igen är tillbaka och håller mig sällskap under sömnlösa nätter.
    // http://www.altheatrollet.blogg.se

  2. Att ni ens pratar om bästa serier 2013 och inte nämner breaking bad som avslutades förra året och kan vara den bästa serien någonsin.
    Hela serien finns på netflix nu så det är bara att ta igen det ni har missat! 😉

  3. Heja Peter, mer animesnack! Death Note är riktigt bra och gillar du den så kan nog Code Geass: Lelouch of the Rebellion också falla i smak, lite liknande med snillen som brainbattlar mot varandra och inslag med lite övernaturligt

Comments are closed.