EP56 – Den om TWD S2 EP1, DayZ, Assassin’s Creed: Liberation HD, första bilden på Michael Bays Turtles, Saving Mr. Banks, Peter Capaldis Doctor Who-kläder och insikter från en Super Bowl-reklam.

20140130-085356.jpg

We love the smell of Thursday in the morning. Eller efter klockan 10, lite beroende på när du läser detta och när podden kom ut.

Hursomhelst så är det dags för en ny episod av [NÖRD:IGT]!
Vi startar i Speldelen i och med att Bengtsson och Nylund SPOILERFRITT (trots att det är Bengtsson och Nylund) pratar om första episoden av The Walking Dead S2. Sen blir det mer zombiespel som inte handlar om zombies när Nylund berättar om vad DayZ egentligen är och hur det kanske kan vara lockande för dig som normalt inte spelar spel.
Och till sist landar bollen i Toves korg igen när hon recenserar Assasin’s Creed: Liberation HD.

Eftersom Kjellin tyvärr är sjuk så blir det inget snack om comics, ingen av oss andra klarar av att axla den manteln. Så vi beger oss istället in i Filmdelen och tittar på de första läckta bilderna från Michael Bays Turtles, och det är blandade reaktioner i studion.
Efter det tar Bengtsson i taktpinnen igen och ger dig en tidig recension (filmen har inte premiär förrän i mars) av Saving Mr. Banks.

Och veckans podcast avslutas med TV-delen där Berglöf inser att vi borde vara i åldern då vi har pengar nog att köpa en KIA och Nylund och Bengtsson internetreagerar på Peter Capaldis nyannonserade Doctor Who-kläder.

Nu frågar du dig säkert varför jag (Hedlund) skrivit hela det här inlägget när det står klart att knappt någon läser dem i alla fall? För att jag kan. För att (utifrån denna sammanfattning) det var typ det enda jag bidrog med denna vecka.

Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

4 thoughts on “EP56 – Den om TWD S2 EP1, DayZ, Assassin’s Creed: Liberation HD, första bilden på Michael Bays Turtles, Saving Mr. Banks, Peter Capaldis Doctor Who-kläder och insikter från en Super Bowl-reklam.”

  1. Sorry för besserwissrandet men vit choklad är visst choklad och görs med fettet ifrån kakaobönan.

Comments are closed.