EP58 – Den med Frost, Hedlunds LEGO-roll, CP3DO, Game Of Thrones-pepp, Sherlocked, Broken Age Act 1 och Settlers Of Catan

20140213-233046.jpg

Tack för ditt tålamod. På grund av att både Ivan och Admin-Henric är frånvarande så har det tagit lite längre tid för denna podcast att dyka upp. Men tack vare vår extratekniker, Marcus Michaeli, så kommer EP58 här och nu. Och klockan är #efter10, så ON TIME!

Showen börjar med Filmdelen där Dupo, Bengtsson och Kjellin pratar om (och hyllar) Frost. Sen berättar Hedlund om din del i arbetet med den svenska dubbningen av LEGOFILMEN.

Efter det pratar vi och grottar vi ner oss i Game Of Thrones-pepp och Sherlock-cons i TV-delen.

Och till sist landar vi i Speldelen och Bengtsson och Hedlund snackar om Broken Age Act 1 och Hedlund berättar om sin förlovade resa in i världen som kallas brädspel och Settlers Of Catan.

Tack igen för ditt tålamod. Och förlåt.

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

2 thoughts on “EP58 – Den med Frost, Hedlunds LEGO-roll, CP3DO, Game Of Thrones-pepp, Sherlocked, Broken Age Act 1 och Settlers Of Catan”

  1. Kul att ni spelar brädspel! Angående Drakborgen orginal så är tradera eller diverse spelkonvent bästa chansen. Det svåra är att hitta ett som är komplett och helt. Köpte mitt för 150 kr begagnat för 2 år sedan. Har även Drakborgen Legenden, men tror jag gillar orginalet lite mer.

    Angående bra lättlärd nyböejarspel så rekommenderar jag Ticket To Ride, Roby Rally och Gloom. det sistnämnda är ett kortspel där man spelar olika familjer. Man vinner genom att göra sina familj så olycklig så att de dör.Roligast är om man spelar så att man måste berätta en liten historia om just varför en i ens “familj” får ett visst kort/olycklig händelse.Har inte spelat det onykter, men det skulle nog vara en hit.

  2. Om ni vill ha lite mer introduktion och få tips på brädspel, så kolla in Table Top på Youtube. Det är Wil Wheaton som spelar brädspel med olika vänner och kändisar. Det är gjort på mycket bra sätt och ofta väldigt roligt att titta på. Varje avsnitt är oftast runt 30 minuter, men det finns några längre versioner av vissa av dem också, med mer prat.

Comments are closed.