EP64 – Den med Surgeon Simulator, Sex Criminals, Virtual Reality, Captain America: The Winter Soldier och massor mera Marvel!

Photo 2014-03-26 20 28 13Veckans avsnitt med Hedlund, Dupo, Bengtsson & Kjellin är förvisso väldigt Marvel-tungt, men tro inte att du slipper simulatorer för det!

Sjuksyrrestudenten Vanne får testa sina kirurg-skills live på plats i Surgeon Simulator – håll utkik efter mer i en framtida Simulator-söndag nära dig.

Tove ger oss en uppdatering på den nya heta innegrejen Virtual Reality (OBS: ironi). 90-talets gamla fluga är på tapeten igen med Facebook-uppköpet av Occulus Rift och Sonys egna variant Project Morpheus.

Därefter blir det mycket Marvel med Dupo/Kjellin som sett nya Captain America-filmen, samt en titt på dokumentären Marvel Studios: Assembling a Universe och även nya X-Men: DOFP-trailern.

Vi tar även en titt på de mest lönsamma och inkomstbringande filmfranchiserna genom tiderna. Marvel ligger topp 3, men 1:an och 2:an blir en rejäl prestigefight mellan Hedlund och Bengtsson.

Avslutningsvis får du ett comicstips av Peter med Sex Criminals – som förvisso handlar mycket om sex, men på ett väldigt hjärtligt, innovativt och märkligt sätt! Skrivet av Matt Fraction och tecknat av Chip Zdarsky om folk som stoppar tiden när de får orgasm!

Tack & förlåt, eller kanske 接吻のこんにちは 🙂

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

Leave a Comment