Hedlund lämnar [NÖRD:IGT]

Onsdagen den 21 maj 2014 gör Christian Hedlund sin sista podcast med [NÖRD:IGT]. Anledningen till det kan du läsa mer om HÄR. Det blir också sista avsnittet för säsongen men absolut inte det sista från [NÖRD:IGT] – tvärt om.

Det fantastiska med [NÖRD:IGT] har alltid varit den delade passionen för det nördiga och den gemensamma viljan av att få dela med sig av den till varandra. Detta oavsett om det handlar om oss som sitter bakom mikrofonerna varje vecka, eller du som lyssnar och hör av dig (eller i tysthet håller med / alternativt tycker vi är knäppa i skallen). Därför blir [NÖRD:IGT] aldrig beroende av en enskild individ och däri ligger också styrkan och tryggheten i att vi tillsammans skapar detta fantastiska forum för nörderi.

Så det är med stor sorg som vi får ta farväl av en viktig pusselbit samtidigt som vi gläds åt att [NÖRD:IGT] lever vidare genom helheten som skapas av oss allihopa!

Tack & förlåt.

//The [NÖRD:IGT] Family

15 thoughts on “Hedlund lämnar [NÖRD:IGT]”

 1. Christian har varit en underbar del av RG/Nördigt och det är ynnest att träffa honom varje gång. Även om du lämnar Nördigt så hoppas jag på fler tågvideos då det verkligen är en charmig del av din personlighet. Lycka till med kommande uppdrag och håll oss alla uppdaterade med din karriär!

 2. Det har varit en ynnest att få följa dig genom den här resan som lyssnare och följare av dig i andra mediakanaler!
  Det har alltid känts som att du har varit en den som kanske främst drivit på utvecklingen och den riktning som podcasten tagit (ingen skugga över ni som fortsätter med showen, ni är lika viktiga!), men det kan förstås även vara för att du varit “main host” under hela tiden. Hur ser ni att christians ansvar kommer tas över av er andra?

  Innebär det här slutet för simulatorsöndag också?

  Hoppas på nåt inhopp i framtiden också, om inte så vill jag önska ett stort lycka till i karriären och på det personliga planet!

  Tak för allt!

 3. Betyder det här att sista simulatorsöndag är ute nu eller kommer ni fortsätta med det?

 4. Kommer (b l a) att sakna din humor, passion och ditt driv i denna fullkomligt underbara podd! Ni tillhör en av de absoluta höjdpunkterna i vardagstristessen och du kommer att vara väldigt saknad kan jag säga!

  Hur som haver: lyckospark önskar jag dig i dina framtida åtaganden. Vilka dom än må vara.

  Tack.

 5. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

 6. Kommer du återkomma som inofficiell medlem med jämna mellanrum? Typ som Anders Jansson? Eller hoppar du av helt?

 7. Tråkigt att höra har lyssnat på er tokstollar ända sedan Radiogamer drog igång och du Christian har varit ansvarig för många konstiga blickar från folk när jag brustit ut i skratt. Tack för dessa 4 år och jag hoppas verkligen du dyker upp som gäst i showen när du har tid och möjlighet!
  Lycka till med alla dina andra projekt 🙂

  Mvh Morgan.

  Ps. Hur jag än vrider och vänder på de så är inte tåg roliga, tur att man kan va nörd med olika inriktningar!

 8. Har lyssnat sedan avsnitt två av Radiogamer. Så det är en märklig känsla jag får när jag hör dessa nyheter.
  Jag vet att resten av gänget gör ett bra jobb även utan dig (Christian). Men det kommer kännas tyst när klassens clown lämnar. Men även din väldigt seriösa sida och din passion för allt nörderi kommer saknas.

  Jag hoppas att det kommer gå riktigt bra för dig, vad du än tar dig an!
  Lycka till med allt Christian!

  Med vänlig hälsning// Niklas

  P.S Slipper va höra något om tåg nu? 😀

 9. Inser ni hur mycket särskrivningar det kommer bli nu i framtiden. Kommer sakna dina parodier och mailen med monokel. Jag tror att det kommer bli kaos när de andra försöker hålla i det. Kommer du att fortsätta göra simulatorsöndag?

 10. Jag kan räkna avsnitten jag missat av både RG och nörd:igt på ena handens fingrar och då Hedlund gjort många lysande insatser så är podden något jag kommer fortsätta slaviskt följa för alla i the nordigtfamily är lika bäst! Lycka till med alla projekt hedlund och hoppas du gästar i framtiden så man får höra hur de går!

Comments are closed.