SDCC-special 2014

sdcc

Varsågod och förlåt! Här får du ett specialavsnitt helt ägnat åt paret Dupo/Kjellin som ägnade första delen av sin “honeymoon” med att besöka San Diego Comic-Con.

Bengtsson & Nylund agerar bollplank och förhör paret på detaljerna kring deras vistelse på världens i särklass största mässa för populärkultur och fandom!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

11 thoughts on “SDCC-special 2014”

  1. Resan till och från jobbet är härmed räddad och min arbetshelg skiner så mycket klarare. Ska bli awesome att få höra vad ni har att berätta efter att ha sett alla bilder!

  2. Kan inte hämtas via RSS: Servern hittades inte

    Firefox kan inte hitta servern på feeds.nordigt.nu.

  3. Ser fram emot att varje vecka höra Sailor Moon varje vecka nu med =D Ha sett dom två första och gillar det starkt!!

  4. Då hade ni länkat fel, då jag bara tryckte på Avsnittet hittar du HÄR via RSS i fredags

  5. Bra avsnitt som alltid, har under sommaren saknat ert comic-snack. Jag började min semester med att besöka London Film and comic con i mitten av juli. Mycket mindre än san diego, men ändå sjukt roligt, dock blev det väldigt stressigt då vi bara var där sista dagen. Min vän som mer eller mindre åkte dit enbart för att få träffa Stan Lee fick uppleva stor besvikelse, då Stan ställde in signeringen och vi inte kunde besöka panelen, min personliga stora besvikelse var sista dagens doctor who panel (https://www.youtube.com/watch?v=hi3G8S2tf_I) som jag fann för kort och ointressant pga av att jag mer eller mindre bara är bekant med 2005 serien. Höjdpunkten var ju absolut alla riktigt läckra cosplayare,

    Men även om vi besökt helt olika konvent så känner jag igen mig i så mycket ni nämner.

Comments are closed.