EP98 – Den om John Wick, The Book of Life, Cities Skylines och DungeonQuest

Foto 2015-03-18 17 08 11Trots osäkerhet om vilket avsnitt i ordningen detta egentligen var så blev det en episod även denna vecka, med en panel bestående av Nylund, Dupo, Lill-Berglöf och Kjellin.

Niklas har sett John Wick som är en “asdålig actionrulle med Keanu Reeves” (citat: Niklas Berglöf). Vanne & Peter har sett The Book Of Life med röster av Diego Luna och Zoë Saldaña som har lite rörig och ogenomtänkt story, men i alla fall bra musik och snygg visuell animering.

Mats och Niklas har dessutom spelat Cities Skylines som är typ som Sim City fast det funkar! Vanne & Peter fick dessutom brädspelet DungeonQuest för en tid sedan av Tove & Mats! Nu har vi testat att spela och fått blodad tand och det vill vi prata om!

Detta och även ett gäng lyssnarmail med ämnen som Deadpool-comics, nördigheter i Stockholm och en del annat avverkas.

Tack & förlåt! Puss Hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

5 thoughts on “EP98 – Den om John Wick, The Book of Life, Cities Skylines och DungeonQuest”

 1. Hej igen, Viktor som mailade om Deadpool här. Stort tack för svaren, och framförallt till Mats som genom sin identiska grad av OCD lyckades få fram precis det svar jag ville ha. Snyggt!

  Bara för att försäkra mig om att jag inte gör bort mig nu (inte helt lätt att botanisera i våra comics-webshoppar) – är det den här som gäller för att komma igång? http://www.comicsheaven.se/deadpool-tp-vol-01-dead-presidents-now-p-3459-c-148.aspx

  Eller är det rentav http://www.comicsheaven.se/deadpool-tp-vol-01-secret-invasion—1–5–p-1741-c-148.aspx man ska införskaffa?

  • Utan att ha lyssnat så skulle jag tro det är den första av länkarna du la upp som du ska införskaffa då det är första volymen på nuvarande runnen så att säga, den andra är helt klart läsvärd men då dras du in i secret invasion och dark regin som följer vilket iofs ger episka fighter mot bullseye, hoppas jag gav nått svar eller så gjorde jag dig bara mer förvirrad 🙂

  • Det är den med döda presidenter! Jag tycker tyvärr första TP’n av den nya runnen av Deadpool är den sämsta, och att den blir mycket bättre sen, så stanna även om du inte är väldigt förtjust i den!

   Nu tycker jag bäst om Deadpool när han inte bara är fånig utan har mörker också, men min fristående favorithistoria med deadpool är X-MEN ORIGINS: DEADPOOL från 2010! Lite bakgrund, mycket bitande humor men också lite mörker.

 2. Ang. vart en köper billiga comics så finns ju faktiskt tex bokus.se och adlibris.se. Inte lika mysigt som SFbokhandeln men bra mycket billigare.

  I Stockholm på Tekniska museet pågår ju faktiskt Ateljé Dataspel just nu. Tv/Dataspelskonst är ju aldrig fel. (Kan ju va något partisk då jag deltar med två verk. Så fick jag det sagt också)

Comments are closed.