EP103 – Den om mängder av filmtrailers, Star Wars Battlefront, GTA V, Jordskott och Westeros-rapport S5E2

 

NördigtE2103

Det har släppts femtioelva teaser-trailers till filmer som Star Wars: The Force Awakens, Batman vs Superman och Star Wars: Rogue One sedan sist. Vi går igenom dem med luskam för att ta reda på vad man ska se fram emot.

Panelen består den här veckan av den starka trion Mats, Niklas och Tove, som börjar med en titt i postsäcken. Där hittar vi långa mail från Nya Zealand, tips på äventyrsböcker och mycket mer. Vi har även fått vår första teckning! Se nedan.

Nördigt-Pikachu
Pikachu-teckning av Mattias Lindholm.

Mats har tillbringat ett par dagar i Los Santos och ger oss en rapport om exakt hur bra Grand Theft Auto V egentligen är på PC. Därefter berättar Tove exakt varför vi bör vara lika pepp som hon är på DICE:s kommande Star Wars: Battlefront, som nu är med en cinematisk trailer.

Filmdelen har inga riktiga filmer denna vecka. Däremot snackar vi om alla de trailers som släppts sedan sist, Star Wars: The Force Awakens har fått en ny, Batman vs Superman ser nästan lite lovande ut trots Zach Snyder, Star Wars: Rogue One kanske är något att ha och Fantastic Four ser ut att bli en lovande reboot. Och givetvis kollar vi på rollistan till Independence Day 2, som nu äntligen verkar bli av och snackar om Disneys kommande live-action-Beauty and the Beast – med sir Ian McKellen!

Niklas har sett sig igenom hela den svenska tv-serien Jordskott och berättar exakt hur bra den är. Vi gillar att det görs lite udda svenska serier av fantasykaraktär, och den här faller definitivt i den kategorin.

Till slut tar vi oss än en gång an Game of Thrones i [NÖRD:IGT:]:s andra Westeros-rapport 2015. Vi spoilar skiten ur avsnitt två av säsong fem, “The House of Black and White”, så har du inte sett det (eller läst böckerna) bör du sluta lyssna när vi säger till.

Tack och förlåt!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes