SDCC-special 2015

Foto 2015-07-15 20 49 36Förra veckan gick världens i särklass största populärkulturevent av stapeln: San Diego Comic-Con! Denna gång fanns [NÖRD:IGT] tyvärr inte på plats (förra året firade Vanne & Peter sin smekmånad på SDCC), men vi har slaviskt bevakat alla sociala medieflöden och Internet överlag efter alla trailers, paneler och hype!

Peter och Niklas betar av årets highlights som inkluderar i synnerhet tokpeppen kring  Star Wars EPVII: The Force Awakens samt all comic-galore med filmer som Batman V Superman: Dawn of Justice, Deadpool, X-Men Apocalypse, Gambit, Wolverine 3, The Fantastic Four, Suicide Squad och TV-serier som Agent Carter och Agents of S.H.I.E.L.D.

Vi tar även tempen på andra TV-serier som The Walking Dead och spinoff:en Fear The Walking Dead, samt nya Outcast, alla från Robert Kirkman. Niklas är även försiktigt pepp inför kommande Warcraft-filmen, vi peppar inför Game of Thrones S06 och Paul Feigs kvinnliga Ghostbusters, men är mindre impade över Heroes: Reborn.

I BBC-britannien är kommande julspecialen av Sherlock i viktoriansk miljö en given succé, inget snack – men däremot är peppen mindre inför nya säsongen av Doctor Who. Slutligen hinner vi även kommentera ryktet om att Wesley Snipes snackar om att reprisera sin roll som Blade i Marvels cinematiska universum och även bli nyfikna på lyssnartipset The Shannara Chronicles.

Det var allt för denna gången i denna lilla special, varsågod att återgå till solande, badande eller att undvika detta för att istället nörda och kolla på trailers!

Puss Hej!

BTW – HÄR kan du hitta de flesta av panelerna från SDCC!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes