EP120 – Den som spelades in live på Comic Con Gamex 2015

Fil 2015-11-02 14 41 10För fjärde året i rad tog vi vår lilla podcast ut till folket och spelade in inför livepublik på årets upplaga av Comic Con Gamex, denna gång inför rekordpublik på Friends Arena den 31/10. Stort tack än en gång till alla som kom och tittade och lyssnade på oss svamla!

Temat på podcasten blev så klart mässan och vi delade med oss av våra intryck från mässgolvet, drömde fritt om vilka vi skulle vilja se som gäster i framtiden, utvärderade nya lokalen, fick spontanbesök av serietecknaren Kim W. Andersson och avslutade med en liten frågestund med folk ur publiken.

Framför allt fick vi galningar som gör denna podcast chansen att faktiskt få träffa massor med underbara [NÖRD:IGT]-lyssnare vilket är så otroligt roligt att få göra. Ni är bäst!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes