Vi flyttar från Soundcloud till I LIKE RADIO!

ilikeJust nu så håller vi på att flytta alla våra avsnitt från Soundcloud till I LIKE RADIO. Detta kan göra att avsnitt dyker upp som nya i era RSS-flöden och Podcast-appar. Det resulterar även i att det för tillfället bara kommer gå att hitta EP73 och framåt via RSS, iTunes och Podcast-appar. Men vi kommer självklart inom kort se till så att alla gamla avsnitt blir tillgängliga igen. Tillsvidare så kommer alla gamla avsnitt finnas på Soundcloud.

Har ni några frågor gällande detta eller om det är något som inte funkar, så dra ett mail till niklas@nordigt.nu

Tack & Förlåt!

7 thoughts on “Vi flyttar från Soundcloud till I LIKE RADIO!”

 1. Nej! Jag som tyckte det var helt perfekt att ni fanns på Soundcloud då den andra podcasten jag lyssnar på också är där. Men jag får väl inte vara så anti nytt o kolla in I Like Radio även om jag helst inte vill fylla telefonen med en massa appar jag inte behöver.

  • Sorry för strulet Björn, men att fortsätta med Soundcloud hade inneburit en rätt saftig kostnad som vi inte riktigt har möjlighet att ta. Hoppas du inte tycker det är allt för bökigt 🙂 I Like Radio-appen är rätt frän, Bandit & annat finns ju även där 😉 – och om inte annat så finns vi ju fortfarande som vanligt i iTunes osv! Tack & förlåt!

 2. Äsch då, det var ju trist! Kan inte säga att jag testat I Like Radio, men SoundCloud tycker jag bara har blivit bättre med åren. Är det knöligt att jobba mot SoundCloud, eller vad är tanken bakom bytet?

  • Hej Henrik. Som du kanske ser i svaret ovan så hade det inneburit en rätt jobbig kostnad att stanna kvar på SoundCloud. Lite trist när vi gör detta på fritiden och inte har någon ekonomisk vinning i podden direkt. Hoppas du inte berörs allt för mycket, ursäkta strulet och tack & förlåt!

 3. Hallå.
  Först, tack för en apagrym pod.
  Sen, kommer jag kunna ladda ner nya avsnitt via podcast addict som vanligt?
  Mvh Emil

Comments are closed.